HTML

Bohózat

Az elmúlt évszázad során rengeteg fantasztikus bohózat született, amelyek még ma is megállják a helyüket a szórakoztatás terén. Ezekből szeretnék nektek ízelítőket mutatni, amely darabokat érdemes megnézni.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Hogy volt!? - Körmendi János televíziós munkái

2010.12.15. 00:19 Lewad

Pár héttel ezelőtt láttam az MTV-ben egy műsort Körmendi Jánosról, aki személyes egyik legnagyobb kedvencem volt a magyar komédiában. Az MTV-nek köszönöm, hogy mindezt el lehet az oldalukon, az MTV videótárban érni.

5:35-tól van egy jelenet, ahogy tanítja az ifjú Szerednyei Bélát. Ezt a jelenetet sajnos nem találtam meg más videómegosztó portálokon, ezért csak a teljes videóból lehet megtekinteni. Mivel ez a jelenet nem egy előre megtervezett, megírt jelenet volt, hanem csak egy spontán oktatás, itt mutatkozik meg az igazi színészi tehetség Körmendi János részéről, az a tehetség, ami a legtöbb mai színészből hiányzik: az egyéniség!

Amennyiben van annyi időtök, hogy végignézzétek, mindenképpen ajánlom, nagyon jó műsor volt!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bohozat.blog.hu/api/trackback/id/tr432516696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása